Icon depicting facebook Icon depicting instagram

En trappa upp

Nu är vår festvåning "En trappa upp" klar!
Det går nu att boka exklusiva avsmakningsmenyer, privata rum, konferensmöjligheter, alternativ till julbord m. m.
 

Exempel på avsmakningsmeny:  (höst)

* Sushiris med laxrom
* Sesamtofu toppas med misomarinerad mozzarella
* Blancherad svartkål och parrisbroccoli med krämig sesamdressing
* Rom och smör från stenkrabba och krabbkött från snowcrab med ponzu och vårlök
* Picklad Wakame och gurka med grillad havsål
* Chawanmushi, ångad ägg- och buljoncurd med ginnan, röd räka och kyckling Dobinmushi, liten kanna med svampbuljong, ostronskivling, ginnan, kyckling och kabosu
* Sashimi med harsyra
* Misomarinerad, ångad och grillad hälleflundra med pumpapuré och kabosu
* Wagyu (japansk beef) med saltig sesam- och lökmarinad, grillas vid bordet och doppas i kabosu med shisoblad
* Kantarellris
* Röd misosoppa
* Picklad äggplanta
* Dessert (tex jasminte-pannacotta eller kanske en key-lime-paj med yuzu ist för lime)

Pris: 695:- per person
Minimum 8 personer per bokning.

Boka på sushi@takenaka.se eller ring oss på 035-213010

Varmt välkomna!
Kajsa & Yasuo Takenaka